A http://napelemrendszer.info/ oldalon kértünk ajánlatot anyósomék napelemes rendszeréhez

A családi házunkban napelemes rendszer szolgáltatja az otthonunk melegét. Igaz, hogy anno nagyon pipa voltam a férjemre, Jánosra, hogy a megkérdezésem nélkül vágott bele ebbe a projektbe és minden ellenérzésem ellenére is megrendelte a napelemeket, amint beszerelték őket, én is megbékéltem. Azóta már nagyon szégyellem magam, hogy akkora hisztit rendeztem miatta és nem bíztam meg a férjem ítélőképességében, hiszen kiderült, hogy mindenben igaza volt. A napelemek tényleg remek energiaforrást nyújtanak és tényleg kellemes meleget csinálnak a házban. Sajnos az időt már nem tudom visszaforgatni, így aztán már nem tudom meg nem történtté tenni a kiakadásomat, de, hogy ezt ellensúlyozzam, szinte napi szinten elmondom a férjemnek, hogy mennyire jó ötlet volt tőle a napelemes rendszer.

Érdekes módon az utóbbi időben anyósomékat is egyre jobban elkezdte érdekelni a téma. Amióta megszületett a fiunk viszonylag sok időt töltenek a házunkban, így aztán a saját bőrükön is megtapasztalták, hogy egy napelemes ház nagyon jó dolog. Eleinte nem nagyon foglalkoztatta őket ez a téma, mindig azt mondták, hogy ők öregek már ehhez, de aztán ahogy teltek a hetek és a hónapok, apósom egyre többet faggatta Jánost a napelemes rendszerről. Pár hete pedig, amikor vasárnap nálunk voltak unokázni, akkor megértek minket, hogy segítsünk nekik abban, hogy nekik is lehessen napelemes rendszerük a házukon. Elmondták nekünk, hogy nagyon érdeklő őket is ez a téma, de az internethez nem igazán értenek, így aztán szeretnék, ha segítenénk nekik leszervezni a napelemek megrendelését és beszereltetését.

Már aznap leültünk a számítógép elé és megnyitottuk a http://napelemrendszer.info/ weboldalt, ahonnan János is kérte az ajánlatot a mi házunkra. Az ajánlatkérésre néhány napon belül válasz érkezett, mi pedig mindent elmagyaráztunk személyesen János szüleinek, az ártól kezdve a beszerelésen át mindent, amit tudniuk kell. Mivel mindennel meg voltak elégedve, megkértek minket, hogy akkor rendeljük meg a napelemes rendszert, mert szeretnének belevágni. Már nagyon várják, hogy menjenek hozzájuk a szakemberek és felszereljék a napelemeket a tetőre. Olyan izgatottak mindketten, mint egy kisgyerek, aki a nyári szünetet várja. Kíváncsi leszek, hogy mit fognak szólni hozzá, ha elkészül a rendszer, de a lelkesedésüket látva biztosra veszem, hogy nagyon fogják szeretni.