A párom mindig megmenti az életem!

Már régóta vallom azt a nézetet, és azóta is kitartok mellette, hogy csak abban az esetben érdemes párkapcsolatban élni, ha az jól működik. Vagyis, ha jól egyeztek egymással, kiegészítitek egymást, jókat tudtok beszélgetni, ismeritek eléggé egymást ahhoz, hogy tudjátok, mikor bántja valami a másikat, tudjátok, mivel vidíthatnátok fel és hasonló dolgok. Sajnos elég sok olyan ismerősöm van, akik ezek felett a dolgok felett elsiklanak és szenvednek rossz kapcsolatuk miatt. Én szerencsés helyzetben vagyok. A párommal nagyon jól megértjük egymást.

A legutóbbi alkalommal azt a meglepetést kaptam tőle, hogy elmehettem a haverokkal egy drift pályára. Azóta is rendszeres látogatói vagyunk ennek a helynek. Lehetőség adtán havonta többször is kinézünk, de legalább egyszer mindenképpen. Mivel teljesen oda vagyok a vezetésért, és az ilyen dolgokért, ezért tényleg úgy érzem, hogy ez volt számomra az ideális ajándék, elképzelni sem tudtam volna jobbat.

Pont úgy esett, hogy hétvégén mentünk volna a barátokkal egy jó driftelésre, azonban majdnem le kellett mondanom betegség miatt. Máskor mindig én vagyok az az ember, aki szívatja a barátait, ha azok nem tudnak részt venni valamilyen eseményen betegségre hivatkozva, de most rájöttem lehet, hogy nem tréfálnak, amikor lemondanak bizonyos alkalmakat.

Az előtt hétvégén horgászni mentem. Nem számoltam ezzel a hideggel. Gondoltam, mivel nincs befagyva a tó, biztosan nem is lesz olyan hideg, ezért bátran két napra mentem sátorral. De bizony nagyon hideg volt, főleg éjszaka. Így a megfázás engem is utolért. Nem is rögtön helyben, nem is mikor hazamentem, hanem a következő hétvégi program előtt három nappal. Már előtte éreztem, hogy kicsit kapar a torkom, de nem foglalkozta vele. Aztán egyre súlyosabb lett, és egyre több ideig tartott egy-egy köhögési roham. Dolgozni sem voltam képes bemenni, nem hogy vezetni.

Teljesen letört a betegség, és mellette még a csalódás is, hogy lőttek a hétvégi programomnak. Miután látta a barátnőm, hogy az ágyban fekvés és a tea nem segít lerendelte nekem az Acc 600 pezsgőtablettát. A futár hamar ki is szállította a gyógyszert és még időben megkezdtük a kezelésemet, hogy jobban legyek. Ez annyira hatásos volt, hogy vasárnap már a driftelésre is elmehettem. Nem is tudom mi lett volna velem a párom és az Acc 600 nélkül. Szerintem még mindig ott feküdnék az ágyban magatehetetlenül, a mellkasomat szorítva és attól félve, hogy mikor tör rám az újabb köhögési roham. De szerencsére már rég nem kell ágyban feküdnöm, és már nem is kínoz a köhögés.

Nem ez volt az első alkalom, hogy meggyógyultam a párom segítségével. Általában, amikor látja, hogy nem vagyok jól, előveszi a laptopját és utána néz mi is lehet a baj. Az orvosságokat is az internetről szokta lerendelni. Így volt ez most is, amikor rátalált az Acc-re . Én is szoktam nézegetni ezt az oldalt olyankor, amikor épp ő szenved valami csúnya kórtól. Azért is szeretem a Prevenció patikát, mivel minden, amire éppen szükségünk van megtalálható benne. Például, amikor éppen lázas voltam, akkor is innen rendeltük meg nekem a lázcsillapítót, mivel akkor is sürgős volt, hogy meggyógyulhassak. Rengeteg információ található az oldalon a különböző gyógyszerekről, ezért azok számára is csak ajánlani tudom, akik például nem tudják, hogy épp mi lenne a legalkalmasabb gyógymód a számukra. A keresőben kikeresik kulcsszó alapján, hogy körülbelül mire lenne szükségük, és a találatok közül részletes leírásokat olvashatnak a különböző elnevezésű gyógyszerekről. Így ennek hatására már könnyebb lesz a választás is. Mi még sosem csalódtunk az innen rendelt termékekben.

Ezért is mondom, hogy nincs annál nagyszerűbb érzés, ha az ember megtalálja a hozzá illő partnert. Így mindig tudjuk, hogy van, akire számíthatunk és normális esetben a másik fél is tudja, hogy van és lesz is, akire számíthat. Továbbá ez nem csak akkor van így, amikor valami rossz dolog történik. Ugyanúgy osztozunk egymás örömeiben is. A közösökben és azokban, amelyek külön-külön érnek minket.

Ebben az esetben is, ha nem lett volna ő és az Acc, akkor nem jutok el erre az újabb élmény teli eseményre. Sőt, ahogy magamat ismerem, rá sem jöttem volna arra, hogy mire is van szükségem. Habár ez a hely, ahonnan mindig rendeljük a gyógyszereket nagyon jó és részletes tájékoztatót nyújt a betegségekről és a kezelésükről is. Azért általában az emberben nagyjából körvonalazódik, hogy mi is a baja, és így rákeresve válogathat a termékek közül, mígnem megtalálja a megfelelő gyógymódot.

Hálás vagyok a barátnőmnek, hogy mindig segít nekem.

Egy jó tanács: ne ragadjatok le olyan ember mellett, akivel nem érzitek jól magatokat, és akire nem tudtok támaszkodni szükség esetén. Nem éri meg a drága időnket nem megfelelő dolgokra és emberekre pazarolni. Gondolkodjunk és mérlegeljünk!