Minden rosszban, akad valami jó is, jelen esetben egy motorosbolt

Barátaimmal a száguldás rabszolgái vagyunk. Egyszerűen imádjuk, amikor több lóerő dörren meg alattunk és a nyomaték az ülésbe présel minket, amikor kocsival vagyunk, ha pedig motorral, arról az érzésről nem tudok írni, mert az leírhatatlan. De nem csak a sebesség a szenvedélyünk, hanem különböző járművekkel, a különböző trükkök megvalósítása. Például a driftelés. Ezt a fizikai jelenséget, csak az szeretheti, aki már csinálta, mert elképzelni és értelmet keresni felesleges neki, hiszen nincs sok, csak annyi, hogy adrenalint termeljen, de ha az már termelődött.

Pár hónapja voltunk kint a kedvenc óriásparkolónkba, ahol nagy eséllyel vagyunk megtalálhatóak, mert a szórakozásunkhoz itt van a legideálisabb terep. Pár ismerős, nem kocsival, hanem motorral jött, és ahogy telt múlt az idő, egyre zordabb dolgokat csináltak a kétkerekűn. Én személy szerint imádom, ha egy kerekeznek motorral, szerintem az elég vagány trükk vele, de óvatosnak kell lenni, mert hamar megtörténhet a baleset! Most sem volt ez másképp. Elég későre járt már az idő, többen nem is voltak szomjasak és a részeg ember provokációja, előtudja hozni a butaságot az emberekből. Így is lett. Az egyik motoros, már alkoholos befolyásoltság mellett veselkedett neki megint az egykerekesének. Túl sok gázt adott és jobban felállt a motor, mint várta, így a kipufogója leért és le is szakadt félig. Volt aztán nagy hüledezés, nevetés, sírás egyszerre.motoros bordzseki

Odasétáltam a pórul járt sráchoz és elkezdetem vele beszélgetni. Miután túlestünk a kötelező bájcsevejen rákérdeztem, még is hogyan fogja a kárát megoldani. Mondta, hogy ismer egy igazán fain üzletet, ahol mindent be tud szerezni, amire csak szüksége van. Túrafelszereléstől kezdve, motor alkatrészekig, karbantartó, ápoló eszközökig minden megtalálható az oldalon, ráadásul házhoz is tudja rendelni. Mivel már elég régóta vásárol annak a motorosbolt online vásárlóterében, jól ismeri termékeket, ezért tudja, már látatlanul mi kell neki, tehát nem lesz gond egy új kipufogót se szerezni a motorra. Ráadásul még büszkélkedett azzal is, hogy mennyire korrekt a kiszállítás is! Annyi pozitív dolgot hallottam erről az internetes üzletről, hogy muszáj volt valami elérhetőséget kérnem. Azért volt erre szükség, mert ki tudja, mikor fogom a fejemet adni a motorozásra, és ha így lesz biztos, hogy azt az oldalt használnám, ráadásul, miután leellenőriztem az oldat, a telefonomon kellemes csalódás ért. Működött minden, akkora méretben amekkorában kellett. Nem omlott össze az oldal, gondolom, minden funkció is működik rajta, mert bármire nyomtam, amire nyomi lehet az bejött. Jó volt ezt érezni, mert én nagyon sok rossz honlappal találkoztam már, ami inkább elrettenti a vásárlót, ügyfelet, látogatót, mint, hogy ott tartsa az oldalon. Hiszen egy honlap olyan, mintha élőben mennél be egy üzletbe, tehát ad egy atmoszférát, ami ott tart és elülteti azt a gondolatot a fejedben, hogy pénzt kell otthagynod!

2 hétre rá, gyakorlatban is meggyőzött az üzlet, hiszen a srác, már ismét ott trükközött a motorjával, amin már az újonnan rendelt kipufogó volt! Valóban gyorsan és megbízható a webshop! Örülök, hogy megismertetett velem azt a motorosboltot, azóta én is ajánlom másoknak, ha tehetem!