Megfelelő gumival kiváló autós élményt szerezhetsz magadnak!

Kissrác voltam még, amikor először láttam a Halálos iramban című filmet. Imádtam, egyszerűen imádtam. Na jó, a mai napig imádom. A kocsikat, a karaktereket, az akciót és legfőképp a driftelést. Az összes részt láttam, de a kedvencem azóta is a második maradt, a Tokiói hajsza. Ahogyan versenyeznek azokban a hatalmas parkolóházakban, illetve azokon a szűk szerpentineken, hát egyszerűen hihetetlen.

nyári gumi akció

Amikor megkaptam a jogosítványomat, én is egyből ilyen király sofőr szerettem volna lenni. Szerintem azóta az is lettem. Vagy legalábbis nagyképű, az biztos. Minden esetre sok idő kellett ahhoz, hogy erre a szintre fejlődjek. Eleinte csak a házunk melletti közeli utcákban engedtek a szüleim vezetni. Azt hiszem nem bíztak bennem eléggé. Majd egyre messzebb mehettem. Apámnak nagyon jó kocsija volt, pöpec gumikkal és kerekekkel. Minden vágyam az volt, hogy driftelhessek, de erről még csak szólni sem mertem a szüleimnek. Be kell látnom jó nevelt kölyök voltam, és persze vagyok is. Sosem nyúltam le szótlanul apám kocsiját és sosem léptem át a sebességi határokat. De a gondolat, hogy profi autóvezető legyek és mindenféle trükköt kipróbáljak nem hagyott nyugodni. Addig addig törtem a fejem azon, hogy mit is csináljak, míg végül összeszedtem magam és leültem apám elé beszélgetni régóta dédelgetett, oly csodás álmomról. Mint kiderült ő is régóta kiszerette volna ezeket próbálni, de míg én apámtól féltem, ő anyámtól. Hát ilyenek ezek a feleségek. Nem, nem csak viccelek! Nagyon szeretem és csodálom anyukámat! Szóval visszatérve az előbbiekhez meggyőztem apámat arról, hogy együtt próbálkozzunk ezekkel. Ő azonban leállított, mondván, hogy addig nem, amíg nem veszünk rendes, erre a célra megfelelő gumikat az autóra. Ehhez pedig nekem kellett pénzt szereznem. Gyorsan neki is láttam valamilyen diákmunkát keresni. Pizza futár lettem. Ez már abból a szempontból is nagyon jó volt, hogy így munka közben is vezethettem. Természetesen mindenek előtt utánanéztem a neten, hogy milyen árban is vannak a kocsi gumik, pontosabban a nyári gumik, ugyanis akkortájt erre volt szükségem. Nagyon jó nyári gumi akciót találtam a következő oldalon. Miután összeszedtem az ehhez szükséges összeget, vagyis az összeg felét, mivel sikerült kialkudnom apámmal, hogy csak a felét kelljen kifizetnem, hiszen a kocsi amúgy is az övé, illetve ő is ugyanúgy használja, ahogyan én. Megrendeltük a gumikat, amiket még aznap fel is szereltünk. Ezt követően kerestünk egy elhagyatott parkolót, ahogy közösen gyakorolhattuk a driftelést. Kezdetben nehezen ment, de azóta mindketten belejöttünk és nagyon élvezzük. Igazán meg vagyunk elégedve a gumikkal, hiszen nagyon jól bírják a strapát, és őszintén sok mindent ki kell álljanak. Minden esetre nem rendelnék máshonnan. Ezekben a gumikban még sohasem csalódtam, ráadásul jó árban is kaphatóak, és egy olyan ember számára, aki nyúzza őket ez egy nagyon fontos kritérium.

Egy igazi álmom vált valóra azzal, hogy egy igazán jól felszerelt autót vezethetek. Most már nem csak a filmvásznon csodálom a száguldó autósokat, hanem át is érzem, hogy ez milyen élmény. Mielőtt bárki is azon gondolkozna, hogy lecsukasson gyorshajtásért, előre jelzem, hogy a hétköznapjaimban és az utakon teljesen a szabályoknak megfelelően és biztonságosan vezetek. De amikor találok egy elhagyatottabb helyet, akkor végre kiélhetem belső vágyaimat. Szerencsére egyre több olyan hely van, amelyet direkt erre a célra építettek ki. Itt nyugodtan ki tombolhatja az ember magát, ha erre vágyik, ami viszont nagyon fontos, hogy megfelelő gumik nélkül ez a folyamat lehetetlenné válik, nem mellesleg akár életveszélyessé is.