Egyre népszerűbbek a star wars játékok,mint a hagyományos autósak

Már amikor gyerek voltam, akkor is menő volt a star wars. De valahogy mi mindig inkább az autókkal játszottunk. Emlékszem, amikor csak lehetett, segítettem édesapámnak az autószerelésben, és akkoriban talán semmit sem élveztem annyira, mint a közös bütykölgetést.

A mostani modern autók tele vannak olyan elektronikával, ami nélkül ma már elképzelhetetlen lenne autót vásárolni, de ezeket már nem olyan egyszerű otthon megjavítani, ha elromlanak. Sokkal nagyobb szaktudás kell hozzá, sokkal komolyabb gépeket igényel. Pedig, ha driftelget az ember, akkor aztán biztos lehet benne egy idő múlva, hogy az autóján lesznek kisebb-nagyobb szerelni valók. Ezeket egyelőre még meg tudom magamnak csinálni, de nem tudom, később mi lesz.

Pedig emlékszem, gyerekkoromban mennyire szerettem az autókat, egy halomnyi játékautóm volt, amikkel persze folyton versenyeztem, meg drifteltem a versenyautós szőnyegemen. Aztán jöttek a távirányítós autók, és azokkal csináltam ugyanezt. Rengeteget játszottam velük, az autók iránti szeretetem pedig megmaradt, csak most nem játék, hanem igazi autókkal driftelek.

Ajándékot kellett vennem egy ismerősöm kisfiának, lelkesen bele is vágtam, hogy a legjobb járművet válasszam ki neki a jatekwebshop.eu oldalán. Itt rengeteg jármű van, és azt akartam, hogy valami nagyon extra kis autót vegyek neki. Nem is kellett csalódnom, elképesztően sok autót lehet kapni itt, nem is tudtam egykönnyen választani, így segítséget kértem a kisfiú apukájától, aki kissé száj húzogatva közölte, hogy most a star wars játékok a menők.

Star wars játékok
Star wars játékok

A star wars elég neves film, nagy múltra tekint vissza, még mindig ad ki filmeket, és én is szeretem, de nem tudom felfogni, hogy hogy lehet jobban szeretni, mint az autókat! Persze, a halálcsillag sokkal menőbben néz ki, mint például egy markoló, de könyörgöm, az űrben még csak driftelni sem lehet!

Mindenesetre nem akartam csalódást okozni a kisfiúnak, aki a star wars játékok nagy rajongója, így ebben a témában kezdtem keresgélni. A star wars játékok világa számomra sem ismeretlen, hiszen, mint említettem, én is szeretem a star warsot, magam is nagy rajongója vagyok, így nem kellett sokat törnöm rajta a fejem azon, hogy melyik játékot válasszam.

Meglepő, hogy a star wars játékok ennyire népszerűek, de nem gondoltam volna, hogy az oldalon, ahonnan rendeltem, ilyen borzasztóan sok találat lesz rájuk. 8 oldalnyi star wars találatot böngésztem át azért, hogy a legmegfelelőbbet kiválasszam. Nem hiszem, hogy túl sok olyan üzlet, vagy webshop van ezen kívül, ahol ilyen elképesztően nagy választékban megtalálhatók star wars játékok.

Végül, hogy azért a saját kis preferenciáimnak és a gyerek ízlésének is eleget tegyek, többek között Slave I autóhajót vásároltam neki, és egy figurát is vettem, A csomagom hamar megérkezett, mint ahogyan az lenni szokott, mikor innen rendelek.

A kisfiú nagyon örült az ajándéknak, és sikeresen olyat választottam, ami még nem is volt meg neki, így a szülők részéről is nagy volt az öröm.

Kicsit szíven ütött, hogy a star wars játékok ennyivel népszerűbbek, mint az autók. De ha jobban belegondolunk, érthető is. A star wars is tele van járművekkel, űrhajókkal, ami minden kisgyerek számára vonzó lehet. És igaz, hogy nem lehet velük driftelni, de megvan a maguk szépsége is.

A jatekwebshopon pedig elképesztően sok ilyen jellegű játékot találtam. Így azt hiszem, hogyha a star wars imádata továbbra is megmarad, akkor az elkövetkezendő jó néhány évben nem fogok kifogyni az ajándékötletekből. na meg több olyan barátom is van, akik imádják a star warsot, lehet, hogy nekik is tudok majd innen ajándékokat vásárolni. Ha valaki szereti a star warsot, akkor annak biztosan van pár relikviája, figurák, képregények, űrhajók vagy valami star wars nyomott használati tárgy. Amikből itt rengeteget lehet kapni. És még csak ki sem kell mozdulnom a lakásból ahhoz, hogy megvegyem őket! Egyszerűen csak megrendelem online és pár nappal később már a kezemben is van a csomag. Na meg, online mindig nagyobb a kínálat és sokszor az árak is sokkal kedvezőbbek.