Egy versenyző barátomtól tudok az online akciós újságokról

Nagyon szeretem az underground autózást, versenyzést. Szerintem egy sokkal tisztább, energikusabb és nyersebb formája a versenyszellem kiélésének, mint a profi autósportok, hiszen itt nem nagy csapatok által szponzorált sofőrök villognak az ultra speciális gépeikkel, hanem hétköznapi emberek, akik a saját kezükkel építik, módosítgatják a járgányaikat. Igaz, erre nem jönnek tömegek, és egyikünkből se lesz soha ünnepelt világsztár, de legalább az érzés megvan, hogy kiélhetjük kicsit a versenyszellemet. Meg aztán ismerkedni, barátkozni is jók az ilyen események, én is egy ilyen alkalommal ismertem meg az egyik legjobb barátomat. Egy driftverseny volt, és egymás mellett álltunk, közösen kritizáltuk a szerencsétlenkedőket. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk, rengeteg mindenben segítjük egymást, például a https://akcioleso.hu/lidl-akcios-ujsag oldalról is tőle tudok, és meg kell mondanom, rengeteget könnyített az életemen.

Egyszer elpanaszoltam neki, hogy rettenetesen idegesítő, hogy itt van a környékemen több üzletlánc meg bolt is, és egyik sem veszi a fáradtságot, hogy szétszórja az akciós újságait a közelben lakóknak. Pedig rengeteget segítene, mit ne mondjak. Így, hogy az autómon folyamatosan van mit bütykölni, fejleszteni, fokozottan érzékeny vagyok arra, hogy mit vásárolok és mennyiért. Igen, lehet, hogy ez bután hangzik, de ez is éppen olyan hobbi, mint bármelyik másik. Ha valaki golfozni jár, akkor arra spórol, ha modellt épít, akkor meg arra. Semmi elítélendőt nem látok ebben. Viszont a barátom is átérezte a helyzetet, és nem sokkal később a megoldással is előállt. Egy üzenetet küldött, amiben a https://akcioleso.hu/lidl-akcios-ujsag link volt, és a magyarázat hozzá: ez egy olyan weboldal, ahol online lapozható formában megtalálhatóak a legjobb aktuális akciós újságok! Először nem értettem, de amikor megnyitottam, akkor minden világossá vált a számomra!

Nem is gondoltam volna, hogy ilyen hasznos dolgokat is lehet néha találni, pedig valószínűleg csak utána kellett volna gondolnom a dolgoknak. Teljesen egyértelmű, hogy van értelme az ilyesmit mindenki számára bárhol, bármikor elérhetővé tenni, ahol van akár egy pálcányi internet. Annyit könnyített az életemen ez a felfedezés, hogy el se tudom mesélni! Így simán össze tudom gyűjteni, hogy mire van szükségem akár munka közben is, ha van üres 10 percem. Ráadásul ugyanígy, hogy már korábban tudom, hogy mit kell vennem, a boltban eltöltött idő is jócskán csökkent, és csomó szabadidőt nyertem!