Castrollal a driftelés is sokkal jobb

A barátom imádja a kalandokat, gyakran megyünk együtt különböző izgalmas programokat csinálni, igazából eléggé szeretjük az új élményeket, erre építjük a kapcsolatunkat megismerkedésünk óta. Mivel így jól működik a dolog, tényleg elég gyakran van valamilyen extrém élményben részünk. Legutóbb Afrikában jártunk, szerveztünk egy jókora kirándulást, amelynek során különböző menő állatokkal találkoztunk, amelyeket még sosem láttunk. János szeretett volna oroszlánt is simogatni, de sajnos az állatok királya éppen elfordult akkor, amikor utána nyúlt azzal a hatalmas, lapát kezeivel. Mindenesetre nagyon aranyos, hatalmas bajsza volt az állatnak, én is megpödörgettem volna neki, de féltem kicsit, hátha János féltékeny lesz, mégis csak egy király bajszáról volt szó. Olvastam egyszer egy novellát erről, az idomár beleszeretett a tigrisébe, ami aztán egy váratlan pillanatban széttépte szegényt. Volt is nagy gyász a cirkuszban, főleg, hogy az idomárlány nagyon szép volt, elég sokan voltak oda érte, szerette őt apa és fiú egyaránt. Sok néző csak miatta járt a cirkuszba, hogy lássák, milyen szép ő mégis, hogy nő lehet ennyire szép, mint ő. Most azt tervezgetjük, hogy elmegyünk majd északra, valami hegyi kirándulást lenne jó beiktatni, ahol jó összebújni a fagyban, jó összemelegedni fagyhalál szélén. A szerelmesekre ráfér manapság a hideg, mert a sok fülledtség a feje tetejére állítja a világot, nézzünk csak rá a globális felmelegedésre.

Mindenesetre egy dolog van, amit nem tudok elviselni, és János folyton csinálja: a driftelés. Imád autózni, nagyon fontos neki a kocsija, így a legjobb minőségű castrol olajat használja. Folyton ódákat zeng róla, szerinte ez a termék kétség kívül az egyik legjobb gyártmány a világon, és nélküle a driftelés egyszerűen lehetetlen aktus, egyáltalán nem lehet nélküle csinálni. Hosszasan mesél arról, milyen minőségi olaj is ez, kirándulásaink során is gyakran rátér, hogy mennyire imádja a castrolt, hogy ennél jobb nincs is, néha még féltékenységet is érzek iránta – nem is a kocsi iránt, hanem az olaj iránt, ami olyan csodálatossá tesz mindent, mintegy megszépítve a világot.

Elmondja mindig, hogy a castrol meghosszabbítja a motor élettartamát, és mintegy rátapad a motor alkatrészeire, szervei, akár egy védelmező réteg. Ennek következtében, amikor beindítjuk az autót, csökken a kopás, szinte meg is szűnik, olyan mértékű pusztán. Ebbe ő halálosan bele van szeretve, mármint ebbe a ténybe. Ráadásul jól bírja a különböző terheléseket és változásokat a védelme. Azt mondta János, a castrol hidegben és melegben is jól működik, jól bírja a fagyott utakat és a forró betont is egyaránt. Mindig belinkeli nekem az olajwebshop.hu oldalát, hogy műveljem ki magam a témából, mert ő beszélgetni szeretne erről, és ha csak fújtatok meg hallgatok, azzal nem segítek, azzal nem odázom a lelkesedését.

Ilyenkor általában megsértődöm, hogy ha velem foglalkozna annyit, amennyit a castrollal, meg irántam lelkesedne ennyire, már régen házasok lennénk, talán már gyereket is szültem volna neki.

Mindenesetre a drága mindenkinek ajánlja a castrolt, és azt kell, hogy mondjam, én is, mert tényleg sokkal biztonságosabb a driftelés is, kevésbé csikorog a kocsi, mióta János ezt az olajat használja. Szóval mindent összevetve kicsit irigy vagyok, de alapvetően elégedett. Az ember a legjobbat használja mindenből, ha teheti, mert fontos a biztonság.