Balatonhoz csapatépítő programra

Tudom, hogy csapatépítő tréningre általában inkább a kollégákat viszik, akik egy munkahelyen dolgoznak, de a drifter csapattal úgy gondoltunk, hogy nekünk is jót tenne, ha pár napot együtt töltenénk.

Sok csapatépítő gyakorlatot kifejezetten a csapatmunka és a kommunikáció megkönnyítésére tervezték. A csapatépítés napján a csapatokat arra kovácsolják, hogy nagyobb célokat érjenek el, mint amit az egyén egyedül el tudna vállalni. Amikor egy csapatnak egy közös csapatépítési feladatot kell elvégeznie, például együtt mennek menekülési szobába, és onnan kell kiszabadulni, megtanulják, hogyan kell együtt dolgozni. A csapatépítő tevékenységek segíthetnek a munkatársaknak is felfedezni egymás erősségeit. Ez a kommunikáció kiterjed a rendszeres munkatevékenységekre is. Két munkatárs lehet ugyanabban a csapatban egy csapatépítő játékban, és rájönnek, hogy jól működnek együtt. Az irodában visszatérve építhetnek erre a csapatmunkára lehet alapozni. Egy baráti körben vagy hobbi csoportban a csapatépítés pont így működik.

Elvégre minden csoportban vannak olyan emberek, akik könnyebben beilleszkednek, és olyanok is, akik nehezebben. Vannak a csoportban olyan emberek, akik már régebben velünk vannak, és ismernek mindenkit, meg olyanok is, akiknek még nincsen sok barátjuk, és nem is ismernek olyan sok embert. Ezért jót tehet az egész csoportnak, ha időnként elmegyünk egy olyan közös programra, ami nem kimondottan a drifter tevékenységekkel kapcsolatos. A Balaton meg ideális helyszín az ilyen dolgokra, mert nagyon sok mindent lehet ott csinálni. Sok a szórakozóhely is. Ezek a csapatépítő programok biztos, hogy jót tesznek majd a drifter klubnak.