Az új sportautóhoz egy pöpec babaverda dukál!

Neked is biztos van olyan ismerősöd, vagy te magad vagy az a személy, aki imádja az olvadt abroncs illatát. A benzingőzzel és málló műanyaggal átitatott levegő felpezsdíti a véred, és érezni kezded, hogy élsz! Én emiatt vagyok a driftelés szerelmese és az autók megszállottja. Azaz pontosabban, még iskolás korban alakult ez ki nálam és pár barátomnál. A Turbó rágóból begyűjtöttük az összes lehetséges autós fecnit és egy teljes napon át képesek voltunk nézegetni őket és természetesen cserélgetni. Nem gondoltam volna, de mindannyiunk megőrizte szép kis gyűjteményét és alkalmanként még most is cserélgetjük, ha összegyűlünk az általunk szervezett autóstalálkozókon, ahol driftversenyek folynak. Nem sokan tudnak ezekről, mert többnyire zártkörűek, és nem is hiszem, hogy a rendőr bácsik is örülnének neki, mert túl sok gumit füstölünk itt el, már ha értitek, mire gondolok…

3 hete volt a legutóbbi találkozó, ahol mindenki maradéktalanul megjelent. Roland cimborám pedig ráadásként, elhozta 13 hónapos gyermekét is, hogy minél hamarabb szoktassa a kipufogó gázhoz.

Rengeteget mesél a pici körüli teendőkről, bár érthető, most nála a baba az első, és mindent megszeretne adni neki, amit csak lehet. Viszont ez borzasztó nagy anyagi terhet jelent, mert állítása szerint, ha az ember a minőségi termékeket szeretné megvásárolni a csemetéjének, akkor mélyen a zsebébe kell nyúlnia, mert a babadolgok nagyon drágák, hiszen az aggódó, szerető szülő úgy is megfizeti. Hozzátette, ebben a legelszomorítóbb az, hogy ha már van pofájuk elkérni az árát, valóban azt a minőséget kapja, amit elvár az ember. Sok csalódása érte őt ilyen téren, de mivel pozitív személyiségtípus, ezt nem fejtette ki, hanem inkább arról beszélt, hogy milyen kellemes dolgok is érhetik az embert.

Pár hete választották ki a gyerkőc új babakocsiját. Rengeteg utánajárás volt, hogy milyet érdemes venniük és honnan, mert a legjobbat szeretnék volna a legjobbtól. A nagy online áruházak minőségébe nem bíznak, ezért kizárólag olyan lehetőséget kerestek, amik kizárólag babakocsikkal foglalkozik. Hiszen ha valakik specifikálódik valamire, akkor a témakörben szerzett tudásuk miatt, ha lelkiismeretes emberek csinálják, biztosan nem fognak rossz minőséget eladni, hisz a saját becsületük, vállalkozásuk rovására menne. Legalább is remélem így gondolkodnak a mai cégvezetők és nem csak megélni akarnak, minőségit alkotni, szolgáltatni. A vásárolt babakocsi végül egy igen exkluzív oldalról lett rendelve, ahol érezhető volt a megbízhatóság és a szakértelem. A bolt melletti állásfoglalásában kifejtette, hogy széles és sokszínű termékválasztékuk van, ráadásul igen jó minőségben! A rendelés menete egyszerűen pofon egyszerű! Nagyon mobilis kis babakocsi sikerült berendelni, hiszen pillanatok alatt szétszedhető és felszerelhetőek rá a kiegészítői. Roland sportautója kicsike csomagtartójában is vígan elfér, így gondtalanul tudnak családi kiruccanásokat szervezni bármerre, mert nem okoz kellemetlenséget a babaszállító szállíthatósága.

Szívesen hallgattuk volna még tapasztalatait a babavilágról, de inkább preferáltuk, hogy váltsunk témát vissza az autókra. Szóba kerültek a rágós autós kártyák, és jó szokásunkhoz híven, mindenki magával is hozta. Hihetetlen milyen nosztalgikus élményekkel tudnak ezek a kártyák szolgálni. A fiatal apukának a gyűjteménye kicsit meg lett tépázva, mert a baba szívesen játszik, van közöttük, már ilyen idős korban is és hatalmas érdeklődést mutat az járművek iránt. Erre mondják azt, hogy a vér nem válik vízzé, csak aztán nehogy hozzászoktassák a kényelmes babaverda által a luxushoz, mert majd ha tini lesz, biztos valami sportautót szeretne majd szülinapjára. Bár mi is ilyen kamaszok voltunk, csak családi helyzetünk nem engedte meg, de szerencsére jobb színvonalon élünk, mint gyerekként!

A hangulatos összejövetel végén, hazafele barátnőmmel megbeszéltük a történteket és hallottakat. Felmerült a gyerekvállalás és kiderült egyikünk se akar már nagyon várni vele, szóval, ha összejön, akkor annak nagyon örülni fogunk és abban is megegyeztünk, hogy ugyan onnan fogjuk megvásárolni az első babakocsinkat,- ha egy mama közbe nem szól – ahonnan Roland és felesége, mert ránézve valóban egy igen fain kis szerkezet volt, ami biztosan időtálló lesz!

És ki tudja, lehet nem csak egy rosszcsontnak kell majd benne felcseperedni!