Az autók szeretete a mai napig tart

Kiskoromban legtöbbet az autókkal játszottam. Nem is csoda, hiszen volt egy bátyám, akitől mindig azt láttam, hogy kisautókkal játszik, majd később pedig már igazi autókat szerel és driftel vele a kert végében. Bár ez nem csak az autókra volt igaz, hanem a motorokra is. Így az érdeklődési köröm egy kicsit eltért a többi lányétól. Valószínűleg éppen ezért volt több fiú barátom, mint lány. Viszont ezt sosem bántam. Jobban megértettem velük magamat és a fiúk gondolkozásmódja is jobban tetszett általánosságban, mint a lányoké.

Viszont ahogy telt az idő és egyre idősebb lettem, engem is elkezdtek érdekelni a női dolgok. Csinos öltözködés, sminkelés, női cipők és táskák, stb. Így elkezdtem több lánnyal ismerkedni és meglepő módon már a közös téma is megvolt. Egy ilyen csajos beszélgetés közben szóba jött a kézitáska női táska. Mindenki elmesélte, hogy honnan szokta vásárolni a táskáit, és én ekkor ismerkedtem meg az Annak Táska weboldalával. Többen is említették ezt az oldalt, ezért úgy gondoltam, hogy megnézem én is.

Meglepetésemre a termékkínálatuk nagyon szerteágazó és minden fajta táska típus megtalálható az oldalukon. Néhány példa, hogy mire is gondolok: kézitáska, testtáska, válltáska, színháztáska, borítéktáska, hátitáska, táskarendező, neszesszer, pénztárca, övtáska, oldaltáska, övek. Mint látható, nem csak táskák kaphatóak az oldalon, hanem egyéb kiegészítők is. Mindez pedig a legnépszerűbb márkák termékei közül. Több márka is fellelhető az Anna Táska oldalán, így ha van kedvenc táska márkád, akkor nagy valószínűséggel ezen a weboldalon is találkozni fogsz a termékeivel.

Mely márkák termékei vehetők meg az oldalon? Néhány az oldalon találhatók közül: Tamaris, Bugatti, Anekke, Marco Tozzi táska, Kimmidoll, Dogs by Beluchi, Heavy Tools, olasz táskák és bőr övek. Ha ezek közül bármelyik márkát is szereted, akkor érdemes lehet szétnézni az oldalon, hiszen kedvező áron szerezhető be minden termék.

Amennyiben feliratkozol a hírleveleikre, akkor nem csak az akciókról, az újdonságokról és kuponokról fogsz időben tájékozódni, hanem még egy ajándék ingyenes szállításra jogosító kupont is fogsz kapni. Ezt a kupont 12.000 Ft feletti vásárlás esetén tudod beváltani.

A szállítás minden más esetben 1.000 Ft-ba kerül, kivéve ha 15.000 Ft felett vásárolsz. Hiszen ebben az esetben már ingyenessé válik. Több szállítási mód közül is választhatsz: GLS futárszolgálat vagy pedig Pick Pack Pont. Én általában a csomagpontokat szoktam preferálni, hiszen sokkal rugalmasabb átvételt tud biztosítani számomra.

A hűségprogramnak köszönhetően pedig minden vásárlásoddal még pénzt is tudsz keresni. Hiszen ha teljes árú terméket veszel, akkor a termék árának az 5%-át írják jóvá neked, ha akciós termékről van szó, akkor pedig 3% jóváírást kapsz. Ahhoz, hogy ezeket a pontokat megkapd, nem kell mást tenned, mint regisztrálni az oldalon és vásárolni. A rendszer automatikusan jóváír minden pontot, és ezek a pontok 180 napig vásárolhatók le.

Ha Te is szeretnél egy olyan helyről vásárolni, ahol minőségi terméket kapsz, nagy a választék és a vásárlásoddal duplán jól jársz, akkor az Anna Táska weboldalát mindenképp érdemes megnézni. Ha kézitáska női táskáról van szó, akkor elsőként mindenképp az ő oldalukat szoktam megnézni. Nézz szét Te is az oldalon!