Álomszép motoros bőrdzseki a legújabb videóban

Mindennapos szórakozásunk, hogy Péter barátom friss blogbejegyzéseit együtt olvassuk és nézzük. Mindig mellékel az írása mellé egy videót, amin épp a legjobb és legmodernebb járművek valami elképesztő mutatványokat hajtanak végre. A múlt heti videó, viszont hatással volt a társaság egyik tagjára, Gáborra, aki köztünk a legnagyobb motoros hírében áll. A felvételen egy speed motorost láthattunk, aki a szokásos módon a jól ismert trükköket mutatta be a motoron, de nem is ez idézte meg Gábort, hanem a vezető szerelése. Elmondása szerint sose látott annál szebb, elegánsabb felszerelést, mint ami rajta van. Főleg a felső résszel szimpatizált így a blog kommentjeinél hagyott egy kérdést, hogy netán valaki tudja-e azt, honnan lehet beszerezni azt, vagy közel hasonló dzsekit.

motoros bőrdzsekiElég sok követője van a blognak, így szép számmal érkeztek a megoldások, különböző boltok, ahol nagyjából hasonló kinézetű és kategóriájú motoros felszereléseket lehet kapni. A link halom közt, végül sikerült rálelnie az igazi boltra, ahonnan feltehetőleg származott a felvételen láthatott motoros bőrdzseki ezért, az oldal tanulmányozásába kezdett, hogy ő is be tudjon szerezni egyet.

Gabi elmondása szerint, egy remek, könnyen áttekinthető oldallal volt dolga. Sokkal szebb és jobb kivitelezés volt, mint valamennyi motoros webshop és még mobilra is remekül volt beállítva! A kívánt terméket megtalálta az oldalon, de mivel nem túlzottan bízik az online vásárlásban, ezért kicsit vacillált, hogy rendeljen vagy sem. Az oldalon talált vásárlói vélemények azonban teljes mértékben meggyőzték őt arról, hogy semmi ok az aggodalomra, nyugodt szívvel rendeljen, mert amúgy se fog találni annál jobb ár- érték arányú oldalt. A rendelés leadása után, még böngészte a választékot és csodálattal nézte a kínálatot. Nem csak a megszokott fekete motoros ruhák voltak, hanem színes, mindenféle alkatú embernek elérhető holmik. Könnyű és tartós ruhák voltak, ami a textil és a bőr két fő tulajdonságát kombinálták.

Rendelését 3 munkanapon belül kiszállították gond nélkül és semmi rejtet költség nem merült fel közben. Annyira elégedett volt mindennel, hogy ő is hagyott egy kedves véleményt az oldalon, miszerint, a legjobb motoros boltot találta meg az internetes palettáról!

Azóta csak abban a dzsekiben látom motorozni és fülig ér a szája. Valóban egy minőségi felszerelés a kétkerekűn, javában meg tudja dobni az élményét, hisz az ember akkor érzi magát a legjobban, ha a kedvenc időtöltését, komfortosan tudja végezni. Motorozásnál pedig nem csak a kényelem, de a biztonság is fontos, mert egy rossz mozdulat és már is kész a katasztrófa, de ebben a szerelésben a legnagyobb védelmet élvezi a sofőr!