A drift verseny közben a legkirályabb polcrendszerről beszélgettünk

Ha az ember lánya hozzámegy a gimis szerelméhez, akkor egy része örökké gimis marad. Ahogy a férjének is… Valahogy így esett, hogy mi még mindig driftversenyekre járunk. De őszintén szólva, egyáltalán nem bánom, Petit totál kikapcsolja, egyszerűen imádja, és olyan boldog és önfeledt utána, mintha még mindig az egyes matekdolgozat lenne a legnagyobb problémánk. Az évek alatt egészen jó csapat verődött össze, Marcsiék szintén a gimi óta idejárnak. Náluk az öccse kezdte a játékot, és úgy kapott rá Marcsi párja. Szóval összességében tökjó buli, üvöltve szurkolni a fiúknak, egyen drukker pólókat gyártani, és úgy csókolózni a 100 forintos boltban vett kupát szorongató, lassan 30 éves pasival, mint 15 évvel ezelőtt.

Persze, amikor egyik fiú sem érdekelt a versenyben, akkor fantasztikus traccsparti zajlik közöttünk a lelátón. Marcsi például most mesélte, hogy találtak egy szuper polcrendszerekkel foglalkozó céget, és szinte mindent lecseréltek a házban, a pincétől a padlásig. Marcsi párjának a szüleivel élnek egy házban, Marcsi apósa új polcokat kapott a műhelyébe, az anyósa az éléskamrába. Marcsi a régi, ütött-kopott gardróbot cserélte le, Laci pedig az otthoni irodájába kapott új irattároló állványt.

Csak pislogni tudtam hirtelen ennyi infótól. Nem értettem, hogy egy adott típusú polcrendszer hogy lehet ennyire sokoldalúan felhasználható? Elképzeltem az anyukám kamrájában található polcot, mint gardrób, vagy mint irattároló polc, és kitört belőlem a röhögés. Marcsi mosolyogva leintett, és azt mondta, hogy a http://www.rackinglog.hu/termekek/konnyu-polcrendszer/salgo-polc/ bizony olyan terméket találok, ami minden felsorolt célnak tökéletesen megfelel.

Egyre kíváncsibb lettem, milyen lehet ez a csodapolc, ezért Marcsi mesélni kezdett. Ez egy horganyzott acélból készült, csavarmentes polc, igen gazdaságos, egyszerű összeszerelni, és nagyon praktikus. Az Európai Unióban az egyik legelterjedtebb polcfajta! Maga a szerkezet könnyű, mégis jól terhelhető: 280 kilót is elbír polconként. A stabil szerkezet talpból, profilból, gerendából, vízszintes és ferde összekötőkből, valamint polc lemezből áll.

Bár egy horganyzott acélból készült polcról nem feltétlenül gondolja az ember, hogy ilyen sokrétűen felhasználható, a cég gondolt erre, és egy galériában mutatja be, hogyan állnak helyt a különböző felhasználási területeken a polcok. Megdöbbentően jól néznek ki például ruhákkal teleaggatva, egy letisztult, egyszerű dizájnú szobában. Marcsi is azt mondja, hogy egyszerűen imádja.

A http://www.rackinglog.hu/termekek/konnyu-polcrendszer/salgo-polc/ weboldalon kiegészítőket is választhatunk a polcokhoz, hogy minél praktikusabban tölthessék be funkciójukat. Az irodában például, vagy akár az após műhelyében tökéletesen alkalmazható a címketartó, így nem lesz összevisszaság a tárolt dolgok között, és az is könnyen megtalálja, amit keres, aki először próbálkozik vele. Mindenkinek ismerős a szitu, amikor a nagypapája beküldte a műhelybe valamiért, és egy óra múlva sem találta, igaz?

Vagy az irodában a kisebb dolgok elhelyezéséhez nagy segítség lehet a tároló, a gardóbban pedig az elválasztó a ruháknak. Ha zárt polcokra vágyunk, akkor pedig kiegészítőként oldalfalat is rendelhetünk.

Marcsi elmondása alapján mindenki nagyon meg van elégedve az új polcaival. Megrendelni is nagyon egyszerű volt, kitöltöttek a weboldalon egy árajánlatkérő űrlapot, és azután megrendelték a termékeket. Néhány napon belül ki is szállították, és az összeszereléshez valóban elég volt egy kalapács és egy munkavédelmi kesztyű.

Mikor idáig ért a történetben, épp az én életem szerelme következett, ezért csak gyorsan felfirkantottam a weboldal címét: http://www.rackinglog.hu/termekek/konnyu-polcrendszer/salgo-polc/, és megköszöntem Marcsinak, hogy ezt a klassz infót megosztotta velem. Egészen biztosan mi is hasznát vesszük valamit.

Utána pedig már csak üvöltöttem teli torokból: HAJRÁ PETIIII!