Elvittem a barátnőmet driftelni, de történt egy kis baj

Szeretem az autókat, ezért külön szerencsésnek tartom magam amiatt, hogy a barátnőm is hasonlít ebben rám, hiszen a közös érdeklődés leegyszerűsíti a közös programok leszervezését is.

Most volt például a születésnapja, és ezért elvittem egy helyre, ahol lehetőség van különféle autókkal driftelni. Képzeljetek el egy szép nagy pályát, ahol az erre a műfajra legalkalmasabb autók bérlésére van lehetőség.

Ez volt az első alkalom, hogy ilyen jellegű kocsikázásra mentünk el közösen. Legalábbis neki ez volt az első ilyen élménye, de nekem már a sokadik.

Az eddigi közös autós programjaink inkább csak arról szóltak, hogy nézőként beültünk valamilyen versenyre (leginkább Rally), de most végre beülhettünk a volán a mögé mi is!

Beültünk tehát egy járgányba és felváltva driftelgettünk vele. Az egyik ilyen mutatvány során azonban eldőlt a barátnőm táskája, és a benne lévő üdítő valahogy kiborult. Nem azt mondom, hogy ez tönkretette az egész napunkat, de azért eléggé sajnáltam a dolgot, mert addig minden olyan tökéletes volt…

Ez volt a kedvenc táskája, így fontosnak éreztem, hogy szerezzek neki egy új darabot a női táskák közül, de valami igazán megbízható webshopról szerettem volna rendelni.

Kisebb kutatás után sikerült is rátalálnom arra a felületre, ami passzolt az elképzeléseimhez: bagbox.hu.

Egyszerűen szólva ez egy zseniális weblap, és ez nem csak akkor igaz, ha női táskákra van szükségünk!

Annyira tetszett az egész oldalnak az egész felépítése, hogy azon is elgondolkodtam, hogy később majd magamnak is vásárolok innen valamit, de előbb mindenképpen a barátnőmnek szánt táskát szerettem volna megrendelni.

A női táskák kategóriába belépve bizony jó sok lehetőség sorakozott előttem, de ez nem jelentett problémát, mert könnyű volt váltogatni közöttük. További kategóriák segítik ugyanis a keresgélést. Íme pár példa: női laptoptáska, kézitáska vagy hátitáska. Mindent nem sorolok fel, de itt tényleg minden megtalálható.

A barátnőm a női kézitáskák szerelmese, így nem jelentett túl nagy fejtörést a számomra, hogy ezt a kategóriát válasszam ki.

Egy igazán szép ezüst színű darabon akadt meg a szemem, és már első pillantásra biztos voltam benne, hogy ez lesz számára a legjobb ajándék. Az anyagát tekintve rostbőrből készült, ami garanciát jelent a minőségre.

női táskák

Nem is gondolkodtam tovább túl sokat, és meg is rendeltem ezt a gyönyörű táskát, mert egyszerűen biztos voltam benne, hogy ezzel nem fogok mellélőni.

Nem volt valami bonyolult folyamat a rendelés és a vásárlás sem, szóval úgy tűnik, hogy a Bagbox komoly erőfeszítéseket tesz az ügyfeleik életének leegyszerűsítésére.

Mivel ez egy meglepetés a kedvesem számára, így a csomagpontos megoldást választottam, mert nem szerettem volna, hogy a futártól esetleg véletlen Ő maga vegye át a csomagot.

A megrendelt terméket tökéletes állapotban vehettem át, szóval a szállítást tekintve sem lehet semmiféle panaszom erre a kiváló csapatra.

Lindának mosolyogva adtam át az ajándékát, és szinte szóhoz sem jutott, mikor kicsomagolta azt. Hatalmas sikert értem el nála, amit kizárólag a bagbox.hu csapatának köszönhetek!

Linda természetesen követelte tőlem, hogy adjam meg a webshop címét, ahonnan ezt a meseszép táskát rendeltem, mert Ő is szeretne szétnézni ott. Ki tudja, talán most Ő fog nekem onnan valami ajándékot vásárolni.

Ha szeretnétek minőségi és mutatós táskák között válogatni, akkor tökéletesebb tippet nem is adhatnék, mint a bagbox.hu!